A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Coryzalia

A CORYZALIA komplex homeopátiás készítmény, mely növényi és ásványi eredetű alapanyagokból készült. Enyhíti a nátha tüneteit, akár allergiás nátha, akár vírus vagy egyéb fertőzés áll a háttérben.

Javaslatok:

A szénanátha és a megfázásos, vírusos eredetű nátha kezelésére kifejlesztett homeopátiás komplex gyógyszer, mely hatékonyan alkalmazható felső légúti hurut, orrgaratgyulladás és orrnyálkahártya-gyulladás esetén is. Összetételének köszönhetően mérsékli a nátha okozta rossz közérzetet, a megfázás okozta fejfájást.

Letölthető betegtájékoztató

Hogyan gyógyít a CORYZALIA?

A náthát leggyakrabban vírusfertőzés vagy allergia okozza. Nincs két egyforma nátha és a tünetek egyénenként változnak. A CORYZALIA homeopátiás összetett készítményben több, a náthára jól bevált homeopátiás szer található meg. Hatása klinikai vizsgálatokkal igazolt.

Természetes alapanyagokból, szigorú gyógyszerkönyvi előírások szerint készült, törzskönyvezett, komplex homeopátiás gyógyszer.

Náthára, szénanáthára egyaránt adható.

A Coryzalia más gyógyszerekkel együtt is szedhető. Több gyógyszert szedő krónikus betegek is alkalmazhatják. Más gyógyszerekkel való kölcsönhatás eddig nem ismert.

Gyermekeknek (6 éves kortól) és időseknek is adható.

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!